Wie ben ik

Jacqueline is mijn naam, moeder van 2 prachtige kinderen en getrouwd met mijn maatje Luc. Ik sta midden in het leven, met een open mind en geniet van de kleine dingen. Mijn grote wens is om vitaal en gezond oud te mogen worden en nog veel te ontdekken! Voeding en gezondheid maar ook het "onzichtbare" in het leven lopen als een rode draad door mijn leven. Wetende dat er meer is tussen hemel en aarde was ik al vroeg op zoek naar de ware zin van het leven, naar echte verbinding, de essentie en de levensstroom.

Mijn drijfveren

Inspiratie en nieuwsgierigheid zijn mijn drijfveren, interesse in mijn medemens, wat zie ik en wat voel ik, is dit van mij of van die ander? De spirituele wereld is als een warme deken voor me en hun handreikingen mijn onzichtbare wegwijzers. Diepgang en een "echt" gesprek zijn voor mij de kers op de taart, verbinding maken vanuit het hart met een ander, daar sta ik voor. Alles wat ik doe in mijn leven is met een zuivere intentie maar vooral liefdevol en met respect voor jouw eigen unieke weg. Beweging, de natuur en lezen zijn mijn grootste hobby's maar ik sta ook graag in de keuken om (h)eerlijke maaltijden te bereiden voor mijn gezin.

Reader en Healer

Echter ik kan ook relaxt genieten van voeding uit andere culturen die met liefde bereid is.  Spirituele voeding is voor mij een noodzaak want zonder die voeding kwijn in langzaam weg. Mocht je die behoefte op een dag ook hebben om meer inzicht te krijgen en je op die manier te voeden dan help ik je graag als transformatie coach.

Jacqueline Rijks